Aanpak

Elk project heeft  verschillende doeleinden. Een professionele film of website hoeft echt geen duizenden euro’s te kosten. Daarom vinden we het belangrijk om steeds producties op maat maken.

Geen saai standaardpakket voor een vaste prijs maar een persoonlijk product waarin de gewenste identiteit van uw organisatie in beeld wordt gebracht.  

Aarzel dus niet om samen met ons te bekijken hoe we uw bedrijf op een originele manier kunnen voorstellen en dit tegen realistische prijs. Wat zijn uw wensen? Op hoeveel dagen en locaties moet er worden gefilmd en hoelang? Wat moet de duur van uw video worden? Wilt u 3-d animaties verwerkt in uw film? Wilt u gebruik maken van een stemacteur (voice over) die het verhaal van de film vertelt. Wilt u muziek in de film? Allerlei factoren die bepalen hoeveel arbeid er moet worden verzet en hoeveel apparatuur er moet worden ingezet. Kortom een prijs noemen is niet eenvoudig. Wij nemen eerst een intakegesprek met u af. Op basis hiervan krijgt u een passende offerte op basis van uw wensen.

Vids and Bits...

is een fris creatief bedrijf gespecialiseerd in alle audio-visuele communicatie zoals: bedrijfsfilms, websites, animatie,webfilms, video-clips, audio-opnames, instructiefilms,...

Onze zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding maakt ons uniek!

© 2011 Copyright Vids and Bits. All Rights Reserved.